Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 118g31kcal1.8g4.1g0.2g2.2g
Voi 12g85kcal0.1g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.5g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g245kcal4.4g10.8g19.6g5.2g
Valittu annoskoko156g123kcal2.2g5.4g9.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g61kcal1.1g2.7g4.9g1.3g
Arvot/100g100g79kcal1.4g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180