Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 91g130kcal11.4g0.3g9.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 15g34kcal2.4g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g349kcal28.2g4.6g24.4g1.4g
Valittu annoskoko156g174kcal14.1g2.3g12.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g87kcal7.1g1.2g6.1g0.4g
Arvot/100g100g112kcal9g1.5g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667