Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 28g31kcal5.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Lanttu 17g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)22g6.7kcal0.2g0.9g0.1g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.8g1.5kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g122kcal14.2g8.8g2.2g2.8g
Valittu annoskoko157g61kcal7.1g4.4g1.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal3.6g2.2g0.6g0.7g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280