Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt107g49kcal3.4g5.1g1.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g11g64kcal2.2g0.7g5.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.2g0.3kcal0g0g0g2.7g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.4g39kcal0.1g0g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g389kcal18.8g11.8g29.6g5.4g
Valittu annoskoko156g195kcal9.4g5.9g14.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g97kcal4.7g3g7.4g1.4g
Arvot/100g100g125kcal6g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070