Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Broilerifilee, marinoimaton23g25kcal5.4g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Lanttu 6.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 1.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka17g5.8kcal0.5g0.8g0.2g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.7g1.3kcal0g0.2g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)6.7g23kcal0.9g4.6g0.1g0.2g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g137kcal14.2g14.4g2.2g2g
Valittu annoskoko157g68kcal7.1g7.2g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna78g34kcal3.6g3.6g0.6g0.5g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095