Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g134g34kcal2.7g5.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g165kcal6.4g14.4g9.2g0.2g
Valittu annoskoko156g82kcal3.2g7.2g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g41kcal1.6g3.6g2.3g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524