Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g2g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)23g3.4kcal0.5g0.2g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g40g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Katkarapu 36g24kcal5.1g0g0.4g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 40g131kcal0.8g1.2g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g378kcal14.6g8.2g32g0.4g
Valittu annoskoko156g189kcal7.3g4.1g16g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g94kcal3.7g2.1g8g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.7g2.6g10.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678