Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkopippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt34g16kcal1.1g1.6g0.5g0g
Pekoni rasvainen 24g89kcal2.8g0g8.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 68g94kcal12.7g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g420kcal34g6.8g28.2g1.6g
Valittu annoskoko156g210kcal17g3.4g14.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g105kcal8.5g1.7g7.1g0.4g
Arvot/100g100g135kcal10.9g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849