Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 18g14kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g21g28kcal4.2g0g1.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g22g55kcal4.2g0g4.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g197kcal17.4g6.2g12.4g0.8g
Valittu annoskoko156g98kcal8.7g3.1g6.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal4.4g1.6g3.1g0.2g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929