Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 3.2g0.4kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 15g10kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.2g24kcal0g0g2.6g0g
Herne 18g13kcal0.9g1.7g0.1g0.6g
Isot katkaravut (rainbow)33g33kcal7.6g0g0.3g0g
Tumma pikariisi, Risella14g47kcal1.2g9.9g0.5g0.7g
Basilika, tuore3.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4.6g1kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Vesi46g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g302kcal20g25.4g11g3.4g
Valittu annoskoko156g151kcal10g12.7g5.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g76kcal5g6.4g2.8g0.9g
Arvot/100g100g97kcal6.4g8.1g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652