Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 76g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 30g34kcal6.4g0g0.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 46g16kcal0.5g2.5g0.1g1.3g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g102kcal14g5.4g2g2.8g
Valittu annoskoko156g51kcal7g2.7g1g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g26kcal3.5g1.4g0.5g0.7g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346