Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1g
Paprika punainen 37g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Chili paprika punainen5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 4.7g1.5kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g31g120kcal0g30.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g310kcal2.2g71g0.6g3.6g
Valittu annoskoko156g155kcal1.1g35.5g0.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal0.6g17.8g0.2g0.9g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126