Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.6g11kcal1g0g0.8g0g
Valkuainen (100g)25g11kcal2.5g0.4g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5.6g3.6kcal0.2g0g1.4g0g
Taloussuklaa, Fazer28g143kcal1.1g15.6g8.3g1.5g
Vispikerma Flora 20%69g153kcal2.1g3.5g13.9g0g
Marianne suklaarakeet21g99kcal0.6g14.4g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g840kcal15g67.8g57.2g3g
Valittu annoskoko156g420kcal7.5g33.9g28.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g210kcal3.8g17g14.3g0.8g
Arvot/100g100g269kcal4.8g21.7g18.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410