Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 69g154kcal12.2g0g11.8g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g20g23kcal0.6g0.8g2g0g
Edamer Viipale, annos 18g20g64kcal5g0.4g4.8g0g
Sipuli 7.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaatti 15g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g562kcal41.8g5.4g41.6g1g
Valittu annoskoko156g281kcal20.9g2.7g20.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g141kcal10.5g1.4g10.4g0.3g
Arvot/100g100g180kcal13.4g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249