Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g26g8.7kcal0.3g1.2g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g196kcal15.8g14.2g7.8g1g
Valittu annoskoko156g98kcal7.9g7.1g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal4g3.6g2g0.3g
Arvot/100g100g63kcal5.1g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571