Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Sokeri12g48kcal0g11.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g11.1g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton8.4g27kcal1.9g0.9g1.7g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g35g181kcal1.6g18.5g11.1g3.8g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g28g156kcal1.8g15.9g9.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton28g45kcal2.2g1.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1203kcal20.8g120.2g70.6g8.8g
Valittu annoskoko156g602kcal10.4g60.1g35.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna78g301kcal5.2g30.1g17.7g2.2g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302