Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g37g37kcal7.5g0.8g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Herkkusieni37g5.6kcal0.9g0.2g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)37g23kcal0.4g1.7g1.5g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli19g34kcal1.3g0.7g2.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g271kcal21g11.2g22.8g2g
Valittu annoskoko156g136kcal10.5g5.6g11.4g1g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal5.3g2.8g5.7g0.5g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522