Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g76g95kcal3.4g19.1g0.5g0.8g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g57g74kcal11.9g0g2.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g10g18kcal3.2g0.1g0.5g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Paprikajauhe 1.1g3.7kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g394kcal37.8g40.8g8g3.6g
Valittu annoskoko156g197kcal18.9g20.4g4g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g99kcal9.5g10.2g2g0.9g
Arvot/100g100g126kcal12.1g13.1g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416