Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g21g8.7kcal0.3g1.8g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)2.6g9kcal0.4g1.7g0.1g0.2g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.1g6.8kcal1.1g0.6g0g0.3g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka16g4.3kcal0.3g0.7g0g0.4g
Oliiviöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 79g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g89kcal4.6g12.2g2g2.8g
Valittu annoskoko156g44kcal2.3g6.1g1g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g22kcal1.2g3.1g0.5g0.7g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436