Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g8.5g28kcal4.3g2.6g0g0.5g
Sipuli 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 17g5.6kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g32g11kcal0.3g2.1g0.2g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g8.5g27kcal1.1g5.3g0.2g0.8g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g4.7g10kcal1.5g0g0.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 21g5.7kcal0.7g0.7g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g254kcal17.6g26.8g8.2g4.6g
Valittu annoskoko156g127kcal8.8g13.4g4.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g64kcal4.4g6.7g2.1g1.2g
Arvot/100g100g81kcal5.6g8.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134