Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa22g65kcal4.9g0g4.9g0g
Leivinjauhe 7.2g13kcal0.4g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 79g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g14g86kcal3.4g0.9g7.7g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.2g0g
Psylliumkuitu, annos 6g8.6g4.3kcal0g0g0g7.1g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)8.6g51kcal2.3g0.8g4.7g1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti7.2g36kcal1.8g2.4g2.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g878kcal45.6g14g71.4g20.2g
Valittu annoskoko156g439kcal22.8g7g35.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna78g220kcal11.4g3.5g17.9g5.1g
Arvot/100g100g281kcal14.6g4.5g22.9g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208365