Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 47g59kcal9.9g0g2.1g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g55g16kcal0.6g2.9g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g17g15kcal1.1g2.7g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.1g4.2kcal0.2g1g0.1g0.1g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g25g23kcal0.4g2.3g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g235kcal24.4g17.8g7.4g0.2g
Valittu annoskoko156g118kcal12.2g8.9g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal6.1g4.5g1.9g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308