Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle84g109kcal5.5g16.8g2.5g4.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Korianteri, annos 10g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g53kcal1.6g10.8g0.2g0.5g
Korianteri, tuore, annos 20g14g2.8kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Sinappi 1.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g470kcal15.6g61g18.6g11.8g
Valittu annoskoko156g235kcal7.8g30.5g9.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna78g117kcal3.9g15.3g4.7g3g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161