Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi99g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3.3g1.8kcal0.2g0.1g0.1g3.3g
Kuivahiiva, annos 11g1.7g6kcal0.7g0.7g0.1g0g
Soijajauhot, Soyolk15g60kcal5.8g2.4g3g1.8g
Vehnälese 13g30kcal1.8g2g0.6g5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g125kcal0g0g13.9g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 10g67kcal2.7g0.7g5.8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g579kcal22.4g11.8g47g22.6g
Valittu annoskoko156g290kcal11.2g5.9g23.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna78g145kcal5.6g3g11.8g5.7g
Arvot/100g100g186kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362