Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 15g49kcal4.1g0g3.6g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 30g9kcal0.6g1.1g0.1g0.7g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g30g9kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g19g21kcal0.6g0.6g1.9g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g15g24kcal0.3g0.6g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.9g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g227kcal12.4g7.8g16.2g3g
Valittu annoskoko156g114kcal6.2g3.9g8.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g57kcal3.1g2g4.1g0.8g
Arvot/100g100g73kcal4g2.5g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401