Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g57g46kcal10.5g0g0.4g0g
Lohifilee 57g112kcal10.7g0g7.7g0g
Voi 5.7g41kcal0.1g0g4.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)11g18kcal0.3g0.3g1.7g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl13g17kcal1.7g0.1g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Korppujauho 4.6g17kcal0.5g3.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g507kcal47.8g8.2g31g0.6g
Valittu annoskoko156g254kcal23.9g4.1g15.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g127kcal12g2.1g7.8g0.2g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g9.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855