Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni 13g2.1kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 17g14kcal0.3g2.8g0g0.5g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 57g68kcal8.2g0g3.9g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.6g6.5kcal0.1g0.3g0.5g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g12g39kcal1.8g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g273kcal21.8g8.8g16.2g2.4g
Valittu annoskoko156g137kcal10.9g4.4g8.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal5.5g2.2g4.1g0.6g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938