Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 60g133kcal10.5g0g10.2g0g
Tomaattimurska 60g18kcal0.3g3.2g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g324kcal22.4g10.6g20.6g3.8g
Valittu annoskoko156g162kcal11.2g5.3g10.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal5.6g2.7g5.2g1g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452