Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g4.4g27kcal0g0g3.1g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g15g65kcal1.1g9.9g2.3g0.5g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g29g49kcal2.2g1.5g3.8g0.8g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Ruokosokeri16g65kcal0g16g0g0g
Smetana, Valio, hyla15g57kcal0.3g0.4g6.1g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g15g29kcal0.6g1.7g2.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Mustikka metsä- 36g16kcal0.2g2.3g0.2g1.2g
Liivate 1.5g5.1kcal1.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g721kcal13.2g81g37g5g
Valittu annoskoko156g361kcal6.6g40.5g18.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g180kcal3.3g20.3g9.3g1.3g
Arvot/100g100g231kcal4.2g25.9g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217665