Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 62g11kcal0.3g1.6g0.2g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 55g123kcal9.7g0g9.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g6.9g24kcal1.4g0g2g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g2.8g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl6.9g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Juusto, keskiarvo 21g73kcal5.2g0.1g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g549kcal34.6g4g43.6g0.8g
Valittu annoskoko156g275kcal17.3g2g21.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g137kcal8.7g1g10.9g0.2g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.3g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238