Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.3g3.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kaali, valkokaali42g8.8kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Keittojuures, Pirkka33g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g17g25kcal3.4g0g1.3g0g
Siirappi 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g96kcal8.6g7.4g3.4g1.8g
Valittu annoskoko156g48kcal4.3g3.7g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g24kcal2.2g1.9g0.9g0.5g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139