Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 37g4.8kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 22g30kcal0.6g5.3g0.5g0.8g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g12g4.1kcal0.5g0.3g0.1g0.2g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Kurkku 34g3.7kcal0.2g0.5g0g0.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 12g46kcal2.8g0g4g0g
Auringonkukkaöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g3.1g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g269kcal9.6g16.2g18g4.4g
Valittu annoskoko156g134kcal4.8g8.1g9g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g67kcal2.4g4.1g4.5g1.1g
Arvot/100g100g86kcal3.1g5.2g5.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381