Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen13g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kukkakaali 37g8.9kcal0.7g0.8g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 36g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g33g40kcal1.1g1.2g3.3g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g3.3g11kcal0.7g0g1g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)4g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g26g66kcal4.7g0g5.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g362kcal20.2g6.8g27.2g4g
Valittu annoskoko156g181kcal10.1g3.4g13.6g2g
Annoskoko puolitettuna78g91kcal5.1g1.7g6.8g1g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977