Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g23g140kcal4.9g1.5g12.6g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g12g83kcal0g0g9.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g47g119kcal2.8g1.5g11.1g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Canderel makeutusjauhe1.7g6.7kcal0.1g1.6g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio47g65kcal1.3g3g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g906kcal24.6g16.4g82.4g0g
Valittu annoskoko156g453kcal12.3g8.2g41.2g0g
Annoskoko puolitettuna78g226kcal6.2g4.1g20.6g0g
Arvot/100g100g290kcal7.9g5.2g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913