Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska93g28kcal1.3g6g0.5g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g17g37kcal3.8g0.2g2.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 19g42kcal2.6g0.3g3.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 13g43kcal1.3g8.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g352kcal18.4g31.6g17.4g1g
Valittu annoskoko156g176kcal9.2g15.8g8.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g88kcal4.6g7.9g4.4g0.3g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304