Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Naudanliha keskiarvo 60g91kcal11.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g36g22kcal0.5g4.7g0g0.3g
Hapankaali (Rasilainen)30g5.4kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Smetana1.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g265kcal25.6g13.4g11.8g3g
Valittu annoskoko156g133kcal12.8g6.7g5.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g66kcal6.4g3.4g3g0.8g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032