Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g7.4g26kcal1g5.2g0.1g0.4g
Tattarijauho, Vijatuote5.9g21kcal0.8g4.1g0.1g0.3g
Kaurahiutale 12g44kcal1.7g6.7g0.9g1.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g38g131kcal0.8g30g0.7g2.7g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g567kcal8.8g93.2g16.8g9.8g
Valittu annoskoko156g284kcal4.4g46.6g8.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna78g142kcal2.2g23.3g4.2g2.5g
Arvot/100g100g182kcal2.8g29.9g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041