Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali102g22kcal1.2g3.5g0.2g2.1g
Lihaliemi laimennettu 6.8g1.3kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 41g90kcal7.1g0g6.9g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g2g7.1kcal0g1.8g0g0g
Voi 4.8g35kcal0.1g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g309kcal16.8g11g22g4.2g
Valittu annoskoko156g155kcal8.4g5.5g11g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal4.2g2.8g5.5g1.1g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893