Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g34g70kcal3.5g0.6g6.3g1g
Sipuli, tuore6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lanttu 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 27g8.8kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g4.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 44g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2g5.1kcal0.2g0g0.4g0g
Parsakaali, tuore, 257g16g4.7kcal0.7g0.3g0g0.2g
Kiinankaali raaka 100g16g2.8kcal0.2g0.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g249kcal11.4g18.6g13.8g5.8g
Valittu annoskoko156g125kcal5.7g9.3g6.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna78g62kcal2.9g4.7g3.5g1.5g
Arvot/100g100g80kcal3.6g5.9g4.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062