Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton71g77kcal16.1g0g1.3g0g
Pekoni atria36g125kcal5.4g0g10.7g0g
Sieni rouskut, suolattu 23g5.9kcal0.4g0.5g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.1g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni18g23kcal0.5g0.4g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g512kcal45.2g2.6g33.8g1.4g
Valittu annoskoko156g256kcal22.6g1.3g16.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g128kcal11.3g0.7g8.5g0.4g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489