Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 14g86kcal3.3g0.9g7.5g1g
Hasselpähkinä 10g67kcal1.5g0.4g6.4g1.8g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Voi 12g84kcal0.1g0g9.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 12g82kcal0.1g0g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 14g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Puolukka 39g15kcal0.2g2.6g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 29g35kcal0.9g1.3g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g828kcal19.4g14.4g76.6g7.6g
Valittu annoskoko156g414kcal9.7g7.2g38.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna78g207kcal4.9g3.6g19.2g1.9g
Arvot/100g100g265kcal6.2g4.6g24.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514