Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 29g18kcal2.9g0.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 43g62kcal5.4g0.1g4.4g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g28g165kcal5.8g1.8g14.8g0g
Juusto, keskiarvo 39g137kcal9.8g0.1g10.9g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.9g10kcal0.9g0.2g0.6g0.9g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g2.9g1.8kcal0.3g0.2g0g2.1g
Vehnälese 1.8g4kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Kauralese 5.3g19kcal1g2.4g0.4g0.9g
Leivinjauhe 3.9g6.9kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g845kcal53g15g62.6g9.2g
Valittu annoskoko156g423kcal26.5g7.5g31.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna78g211kcal13.3g3.8g15.7g2.3g
Arvot/100g100g271kcal17g4.8g20g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129