Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)54g70kcal9.7g1.2g3.3g0.1g
Parsakaali brokkoli 41g14kcal1.9g0.8g0.1g1g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka27g49kcal1.2g1.6g4.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu34g20kcal0.3g1.5g1.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g319kcal26.2g10.2g19.2g2.2g
Valittu annoskoko156g160kcal13.1g5.1g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal6.6g2.6g4.8g0.6g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226