Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g7.2g40kcal0g0g4.3g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g22g110kcal1.8g12.6g5.6g1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g51g33kcal5.6g2.1g0.2g0g
Sokeri 4.3g18kcal0g4.3g0g0g
Liivate 1.4g5kcal1.2g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g5.8g2.4kcal0g0.6g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g29g161kcal2.3g15g10.1g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g36g69kcal1.6g5.8g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g873kcal25g80.8g49g2g
Valittu annoskoko156g437kcal12.5g40.4g24.5g1g
Annoskoko puolitettuna78g218kcal6.3g20.2g12.3g0.5g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892