Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni 26g4.2kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Voi 20g144kcal0.2g0.1g16.1g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot20g57kcal2.8g0.2g5.1g0g
Ruohosipuli 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 20g175kcal0g0g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g951kcal23.8g1.6g95.8g1g
Valittu annoskoko156g476kcal11.9g0.8g47.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g238kcal6g0.4g24g0.3g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207