Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 18g74kcal0g18.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g14g103kcal0.1g0.1g11.3g0g
Mustikka metsä- 49g22kcal0.2g3.2g0.3g1.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki35g20kcal3g1.8g0.1g0g
Kaurahiutale 5.6g21kcal0.8g3.2g0.4g0.6g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g649kcal15.8g78.8g27.8g5.6g
Valittu annoskoko156g325kcal7.9g39.4g13.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g162kcal4g19.7g7g1.4g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235271