Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 40g7.2kcal0.2g1g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Parmesan formaggio da pasta4g18kcal1.6g0g1.3g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla40g21kcal0.6g2.7g0.9g0.4g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 16g3.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss20g62kcal4.8g0.2g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g323kcal21g16g18.4g3.2g
Valittu annoskoko156g162kcal10.5g8g9.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal5.3g4g4.6g0.8g
Arvot/100g100g103kcal6.7g5.1g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318