Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 85g166kcal15.9g0g11.5g0g
Amerikansekoitus, Apetit26g7.2kcal0.5g1.1g0.1g0.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.1g14kcal1g0g1.1g0g
Ruohosipuli 2.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl17g58kcal0.3g0.5g6g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit21g28kcal0.6g0.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g548kcal36.6g4g43g1.4g
Valittu annoskoko156g274kcal18.3g2g21.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g137kcal9.2g1g10.8g0.4g
Arvot/100g100g176kcal11.7g1.3g13.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531