Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g78g86kcal17.9g0g1.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)49g41kcal0.5g1.7g3.4g0g
Sipuli 19g5.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g8.7g38kcal0.5g0.4g3.9g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g344kcal38.4g6.2g17.4g0.6g
Valittu annoskoko156g172kcal19.2g3.1g8.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g86kcal9.6g1.6g4.4g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868