Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g68kcal5.9g0.1g4.9g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 13g7.7kcal1.3g0.4g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl58g212kcal16.7g0g16.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g23g138kcal4.8g1.5g12.4g0g
Leivinjauhe 4.3g7.6kcal0.2g1.6g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g4.3g1.4kcal0g0g0g3.5g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)6.5g17kcal1.1g2.2g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g902kcal60g11.6g67.8g10.8g
Valittu annoskoko156g451kcal30g5.8g33.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna78g226kcal15g2.9g17g2.7g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.7g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488